JavaScript är inaktiverat i webbläsaren, läs mer här.

Chefsadministratör

Arbetet innebär (Arbetsuppgifter)

Som chefsadministratör har du direkt under myndighetschefen det övergripande ansvaret för administrationen och ingår i myndighetens ledningsgrupp. Du är enhetschef för den administrativa enheten, för närvarande fyra personer, och har personalansvar för dessa. Såsom enhetschef har du ansvar för ledning, planering och utveckling av enheten, som sköter registrering och arkiv. I nämndens budget arbetar du med prognoser och uppföljningar. I dina arbetsuppgifter ingår också frågor om arbetsrätt, arbetsmiljö, avtalsfrågor, kompetensutveckling och rekrytering mm.

Vi söker dig som(Kvalifikationskrav)

Vi söker dig med universitets- eller högskoleexamen eller motsvarande, gärna med inriktning på ekonomi eller personal. Du bör i tidigare anställning ha haft ansvar för ekonomi, budget och personal. Erfarenhet från offentlig verksamhet värderas. Chefserfarenhet är en merit.

Som chefsadministratör har du ett stort ansvarsområde. Det är mycket viktigt att du kan planera ditt arbete på kort och lång sikt och har förmåga att prioritera bland dina arbetsuppgifter. Du ska också ha förmågan att kunna delegera arbetsuppgifter och förstå när så är lämpligt. Du kan uttrycka dig mycket väl och professionellt i tal och skrift. Du är utåtriktad i ditt sätt och är bra på att kommunicera med olika människor i olika funktioner. Du är en god lyssnare och kan på ett professionellt sätt vid behov bidra med stöd och hjälp. Du har ett positivt synsätt och är bra på att engagera medarbetare, vilket är viktigt i allt utvecklingsarbete likväl som i det dagliga arbetet. Att vara chefsadministratör innebär stora krav vad gäller ansvarskänsla, helhetssyn, noggrannhet, integritet och omdöme. Dina personliga egenskaper har stor betydelse.

 

Vilka är vi

Om Hyres- och arrendenämnden

Nämnden är en myndighet inom Sveriges Domstolar och verksamheten regleras huvudsakligen i lagen (1973:188) om arrendenämnder och hyresnämnder. En hyresnämnd prövar vissa tvister om hyresrätt och bostadsrätt samt medlar och är skiljenämnd i sådana tvister. Arrendenämnden har motsvarande uppgifter när det gäller vissa arrendetvister.

I Sverige finns åtta hyres- och arrendenämnder. Stockholm är landets största och verksamhetsområdet omfattar Stockholms och Gotlands län. I Stockholmsnämnden arbetar ca 35 anställda. Nämnden finns i ett nybyggt hus i Sickla, Nacka, tillsammans med Nacka tingsrätt. Sickla är ett område som växer, med bostäder och arbetsplatser. Lokalerna når man med tvärbana via Gullmarsplan eller buss från Slussen och inom några år även med tunnelbana. I närheten finns Sickla köpkvarter med affärer, restauranger, träning, biograf och bibliotek.

Mer information om nämnderna finns på www.hyresnamnden.se och www.arrendenamnden.se
Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: 2019-10-01 eller enligt överenskommelse Anställningen kan komma att förenas med provanställning.
Sysselsättningsgrad: 100%

Antal platser: 1
Lön: Månadslön


Ansökan

Sista ansökningsdag: 2019-05-29
Arbetsgivarens referensnummer: 2019/50
Ansök här

Kontakt

Marie Adlén Lilja
08-56166503

Angeli Eklöf
08-561 66 521

Eva Reldén
08-561 66 512


Övrigt

När Sveriges Domstolar rekryterar framtida medarbetare är det viktigt att vi får rätt person på rätt plats och som har ett inkluderande synsätt. Det är också viktigt att vi hanterar alla som söker jobb hos oss rättvist och att vårt urval bygger på kandidaternas kompetenser och meriter. Därför tillämpar vi kompetensbaserad rekrytering.


Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Om Hyresnämnden i Stockholm