JavaScript är inaktiverat i webbläsaren, läs mer här.

Domstolsverket söker kursvärdar

Vill du arbeta som kursvärd i våra utbildningslokaler i centrala Stockholm?

Vi söker dig som

Har minst 60 högskolepoäng från juristutbildningen och som tycker att det skulle vara stimulerande att träffa personal från Sveriges Domstolar och lärare från olika delar av juristvärlden. Som kursvärd måste du vara serviceinriktad och noggrann och ha vana vid att hantera datorer och annan teknisk utrustning. Du har också förmåga att prioritera och planera ditt arbete och att hantera flera olika uppgifter parallellt. Vi lägger stor vikt vid dina personliga förmågor.

Ingen erfarenhet krävs.

Arbetsbeskrivning

Som kursvärd ansvarar du för service i anslutning till utbildningarna. I arbetsuppgifterna ingår bland annat att se till att lokalerna är förberedda och iordningsställda, att den tekniska utrustningen fungerar, visa lärare och kursdeltagare tillrätta samt plocka fram och ta bort fikabröd i samband med pauser. Utbildningarna bedrivs på vardagar under terminstid och varje kurs pågår normalt under en till tre dagar.

 

Övrigt

Det är flera befattningar som ska tillsättas. Några anställningar löper under hösten 2018 med tillsättning snarast enligt överenskommelse och det finns också möjlighet att redan nu få anställning för vårterminen 2019. Anställningsform är tidsbegränsad anställning som timavlönad studentmedarbetare. Som kursvärd arbetar du som regel 1-2 pass i veckan.  Vi kommer att tillämpa löpande urval så du är välkommen med din ansökan redan idag!

Vilka är vi

Domstolsverket har sitt huvudkontor i Jönköping och lokalkontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. På myndigheten arbetar cirka 390 personer med att utveckla, administrera och stödja Sveriges Domstolar inom IT, HR, kompetensutveckling, ekonomi, juridik, kommunikation, säkerhet och fastighetsfrågor. Sveriges Domstolar utgörs av ett 80-tal olika domstolar där cirka 6 800 personer arbetar. Hos oss på Domstolsverket har vi hög kompetens bland våra medarbetare och vi arbetar engagerat, kvalitetsinriktat och målstyrt. Som medarbetare på Domstolsverket har du möjligheter att utvecklas och att själv bidra till utvecklingen inom Sveriges Domstolar.
Anställningsvillkor

Anställningsform: Visstidsanställning 3-6 månader
Omfattning: Deltid
Tillträde: Snarast enligt överenskommelse
Tidsbegränsad till: 2019-06-30
Sysselsättningsgrad: Timanställning

Antal platser: 5
Lön: timavlönad


Ansökan

Sista ansökningsdag: 2018-11-02
Ansök här

Kontakt

Pia Åkerberg, enhetschef
036-155593

Anna Kronander, SACO-S
073-1403844

Magnus Danielsson, ST
036-155363


Om Domstolsverket