JavaScript är inaktiverat i webbläsaren, läs mer här.

Förvaltningsrätten i Linköping söker en administratör

Annonsbild för Förvaltningsrätten i Linköping söker en administratör

Som administratör på förvaltningsrätten erbjuds du varierande arbetsuppgifter i en viktig och spännande verksamhet.

Arbetet innebär

Arbetsuppgifterna består i huvudsak av ekonomiadministration så som fakturahantering, inköp, budget och prognos. Du kommer också att få huvudansvaret för det administrativa diariet och vara ansvarig för domstolens internkontroll.Vi söker dig som

Du som söker ska ha lägst gymnasieutbildning. För att lyckas i rollen krävs att du har ett par års erfarenhet av kvalificerat administrativt arbete och att du är beredd att engagera dig i domstolens utvecklingsarbete. Arbetet kräver att du är flexibel, serviceinriktad och kvalitetsmedveten samt att du har en förmåga att arbeta både självständigt och i grupp. Du måste behärska det svenska språket och ha goda kunskaper i Officepaketet. Erfarenhet av motsvarande uppgifter på domstol är särskilt meriterande. Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper.Vilka är vi

Förvaltningsrätten i Linköping är en allmän förvaltningsdomstol. Vår främsta uppgift är att avgöra tvister mellan enskilda och myndigheter. I förvaltningsrätten förekommer omkring 500 olika typer av mål. Vanliga mål är till exempel mål enligt socialtjänstlagen, socialförsäkringsmål och skattemål. Vi handlägger också tvångsmål i form av omhändertagande av unga och missbrukare samt psykiatrimål. Förvaltningsrätten i Linköping har ca 70 medarbetare och finns på Garnisonen i Linköping. På vår hemsida www.forvaltningsrattenilinkoping.domstol.se kan du läsa om hur det är att arbeta hos oss.


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: 1 september 2019
Sysselsättningsgrad: 100%

Antal platser: 1
Lön: Månadslön


Ansökan

Sista ansökningsdag: 2019-03-31
Arbetsgivarens referensnummer: FLI 2019/71
Ansök här

Kontakt

Elisabeth Björk, administrativ chef
013-251172

Monica Ankarlilja facklig företrädare för ST
013-251134

Agneta Palmgren facklig företrädare för ST
013-251104


Övrigt

När Sveriges Domstolar rekryterar framtida medarbetare är det viktigt att vi får rätt person på rätt plats och som har ett inkluderande synsätt. Det är också viktigt att vi hanterar alla som söker jobb hos oss rättvist och att vårt urval bygger på kandidaternas kompetenser och meriter. Därför tillämpar vi kompetensbaserad rekrytering.


Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Om Förvaltningsrätten i Linköping