JavaScript är inaktiverat i webbläsaren, läs mer här.

Handläggare

Arbetsbeskrivning

Som handläggare har du en viktig roll på en av våra enheter tillsammans med hyresråd och enhetens övriga handläggare.

Arbetet innebär att bereda ärendena fram till förhandling, dvs sköta skriftväxling och kalla till förhandling. Du ska också föra protokoll vid nämndens förhandlingar. När du fått viss erfarenhet kommer du också att delta i nämndens telefonupplysningsverksamhet för allmänheten. Arbetet är varierande och innebär mycket kontakter med parter, ombud och allmänhet.


Kvalifikationer

Du bör ha erfarenhet från myndighet inom Sveriges Domstolar, annan myndighet eller ha annan jämbördig kompetens eller erfarenhet. Du ska kunna uttrycka dig väl och professionellt i tal och skrift. Vana vid datoranvändning och e-post är en självklarhet. Du kan arbeta självständigt och ta egna initiativ, men också vara en del i arbetslaget. Du är noggrann och serviceinriktad samt har ett gott bemötande externt och internt. Du kan behålla ditt lugn och vara strukturerad även under perioder med högre tempo.


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Visstidsanställning 1 år under 2018
Omfattning: Heltid
Tillträde: 2018-01-01
eller enligt överenskommelse

Antal platser: 2
Lön: Sveriges Domstolar tillämpar individuell lönesättning.


Ansökan

Sista ansökningsdag: 2017-11-26
Arbetsgivarens referensnummer: 2017/1231

Ansök via epost till:
hyresnamndenistockholm@dom.se

Kontakt

Marie Adlén Lilja
Chefsadministratör
08-561 665 03

Angeli Eklöf
ST-Domstol
08-561 66 521

Kristian Eriksson
Jusek
08-561 66 538


Övrigt

Ansök via e-post till: hyresnamndenistockholm@dom.se

Ansök via post till:

Hyres-och arrendenämnden i Stockholm, Box 8301, 104 20 Stockholm

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.


Läs mer »

Om Hyres- och arrendenämnden i Stockholm

Nämnden är en förvaltningsmyndighet med domstolsliknande uppgifter inom Sveriges Domstolar. Nämndens verksamhet regleras huvudsakligen i lagen (1973:188) om arrendenämnder och hyresnämnder. En hyresnämnd prövar vissa tvister om hyra och bostadsrätt samt medlar och är skiljenämnd i sådana tvister. Arrendenämnden har motsvarande uppgifter när det gäller vissa arrendetvister.

Vid Hyres-och arrendenämnden i Stockholm arbetar ca trettio anställda. Arbetet är organiserat på två enheter med hyresråd och handläggare i en modern beredningsorganisation. På nämnden finns också en administrativ enhet. Nämnden finns för närvarande i moderna lokaler i Stadshagen som nås med T-bana och bussar. Under hösten 2018 kommer nämnden att flytta till en nybyggd fastighet i Sickla tillsammans med Nacka tingsrätt.

Mer information om nämndernas verksamhet finns på www.hyresnamnden.se