JavaScript är inaktiverat i webbläsaren, läs mer här.

Jönköpings tingsrätt söker sommarnotarie

I arbetet som sommarnotarie ingår bland annat att delta i beredningen av mål och ärenden, delta i förhandlingar, skriva förslag till domar samt att göra rättsutredningar.  

Kvalifikationer

Vi söker dig som är studerande på juristprogrammet med minst någon termin kvar och som har betyg i straff- och processrätt samt civilrätt. Du bör ha goda betyg från juristutbildningen, ha god språklig förmåga, vara noggrann och ha god samarbetsförmåga.

Vilka är vi

Jönköpings tingsrätt har idag ca 50 anställda på två dömande avdelningar och en administrativ avdelning. Verksamheten bedrivs i moderna lokaler intill Munksjön i centrala Jönköping och ligger i närheten av resecentrum.

Övrigt

Arbetet som sommarnotarie omfattar tjänstgöring under 4-8 veckor enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan senast den 31 januari 2019.

Registrera ditt CV och personliga brev direkt i systemet och bifoga betygsutdrag från juristutbildningen till din ansökan. Du ska inte bifoga några andra dokument.


Anställningsvillkor

Anställningsform: Sommarjobb / Säsongsanställning
Omfattning: Heltid
Sysselsättningsgrad: 100%

Antal platser: 1
Lön: Månadslön


Ansökan

Sista ansökningsdag: 2019-01-31
Arbetsgivarens referensnummer: 2019/14
Ansök här

Kontakt

Anette Nilsson
036-165702

Johanna Nyström, notarie
036-156758

Lisa Wilander, Jusek
036-156747


Övrigt

När Sveriges Domstolar rekryterar framtida medarbetare är det viktigt att vi får rätt person på rätt plats och som har ett inkluderande synsätt. Det är också viktigt att vi hanterar alla som söker jobb hos oss rättvist och att vårt urval bygger på kandidaternas kompetenser och meriter. Därför tillämpar vi kompetensbaserad rekrytering.


Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Om Jönköpings tingsrätt