JavaScript är inaktiverat i webbläsaren, läs mer här.

Receptionist/ekonomiadministratör, vikariat

Vi söker nu för ett vikariat fram till 31 december 2019 en receptionist/ekonomiadministratör till Borås tingsrätt. Vill du bli en av oss och arbeta tillsammans med kunniga och trevliga kollegor? Har du en utpräglad känsla för service och ett flexibelt förhållningssätt?

Arbetet innebär

Som receptionist/ekonomiadministratör kommer du att arbeta på domstolens administrativa enhet med att ta emot besökare och svara på frågor i vår reception. Du kommer också att arbeta mycket med ekonomiadministration, exempelvis granskningar inför utbetalningar samt fakturahantering. Även administration kring våra nämndemän, resebeställningar samt visst målhanteringsarbete ingår i arbetsuppgifterna, tillsammans med övriga förekommande administrativa uppgifter på enheten. Arbetsuppgifterna är mycket omväxlande och självständiga och du utför dem under eget ansvar.

Du kommer i ditt arbete dagligen att ha såväl interna samarbeten som externa kontakter, såsom med myndigheter, nämndemän, parter och ombud samt media och allmänhet.

Vi söker dig som

Vi söker dig som har minst gymnasial utbildning. Ytterligare utbildning inom ett för tjänsten relevant område, exempelvis företagsekonomi eller offentlig verksamhet, är meriterande. Tidigare erfarenhet av receptionsarbete och/eller ekonomiarbete på domstol alternativt annan myndighet är också det meriterande. Du är vidare en van datoranvändare och har en mycket god förmåga att uttrycka dig i såväl tal som skrift.

Du har en mycket utpräglad känsla för service och kvalitet även under stressigare perioder samt ett lösningsfokuserat förhållningssätt. Vidare är du noggrann och flexibel samt ansvarstagande. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.

Tingsrätten eftersträvar mångfald bland personalen avseende ålder, kön och kulturell bakgrund.

Vi erbjuder dig

Ett varierande, utvecklande och ansvarsfullt arbete där du dagligen möter många människor, i en viktig och spännande verksamhet.

Vilka är vi

Borås tingsrätt är belägen i det vackra Rådhuset mitt i centrala Borås, med nära och täta kommunikationer till bland annat Göteborg. Tingsrätten har ett fyrtiotal anställda och handlägger brottmål, tvistemål, domstolsärenden och konkurser. Tingsrättens domkrets omfattar Bollebygd, Borås, Mark, Svenljunga och Ulricehamns kommuner.
Anställningsvillkor

Anställningsform: Visstidsanställning längre än 6 månader
Omfattning: Heltid
Tillträde: Snarast
Sysselsättningsgrad: 100

Antal platser: 1
Lön: Månadslön


Ansökan

Sista ansökningsdag: 2019-03-24
Arbetsgivarens referensnummer: TBO 2019/69
Ansök här

Kontakt

Maria Otterdahl, chefsadministratör
033-177018

Karin Torle, SACO-S
033-177040

Caroline Hedlund, ST inom Sveriges Domstolar
033-177051


Övrigt

När Sveriges Domstolar rekryterar framtida medarbetare är det viktigt att vi får rätt person på rätt plats och som har ett inkluderande synsätt. Det är också viktigt att vi hanterar alla som söker jobb hos oss rättvist och att vårt urval bygger på kandidaternas kompetenser och meriter. Därför tillämpar vi kompetensbaserad rekrytering.


Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Om Borås tingsrätt