Formulär: Skicka handlingar utan signering

Med det här formuläret kan du kontakta en myndighet inom Sveriges Domstolar.

Kontakta myndighet inom Sveriges Domstolar

I formuläret anger du vilken myndighet du vill kontakta, vilket ditt ärende är och dina kontaktuppgifter. Beroende på dina val ändras vissa fält.

Välj mottagare

Skriv ditt meddelande och ladda upp filer

Har du ett mål- eller ärendenummer?

Om domstolen har kontaktat dig finns ett målnummer i informationen du fått. Fyll i numret så att det här meddelandet kopplas till rätt mål.

Ge oss information som gör det möjligt för oss att söka fram ditt mål eller ärende. Det kan vara organisations- eller personnummer, avslutandedatum eller annat som beskriver vad det handlar om.

Lägg till en eller flera filer (max 20 MB)

Om du vill ladda upp flera filer måste du göra detta i en omgång - inte en efter en. Markera filerna i din dator genom att hålla ner CTRL (PC) eller Command (Mac) på tangentbordet och klicka. Ladda inte upp pdf-portföljer, det kan domstolen inte ta emot.

Ange dina kontaktuppgifter

Jag kontaktar som

Kontrollera, spara och skicka in

Kontrollera att innehållet är rätt och att du laddat upp de filer du vill.

Vill du spara det du just fyllt i? Du kan högerklicka på sidan, välja "Skriv ut" och under skrivare "PDF", då sparas dokumentet till din enhet. Gör det innan du skickar in formuläret - när du har skickat in kommer du inte längre åt informationen.

När allt är korrekt och du eventuellt sparat sidan väljer du ”Skicka”.

Jag har kontrollerat uppgifterna

Säkerhetskod

Skriv in de bokstäver och siffror som visas nedan. Om koden är svår att läsa kan du få den uppläst. Du kan också få en ny kod genom att klicka på knappen ”Ge mig en ny kod”.

Captcha-kod
Uppdaterad
2024-02-01