Våra lokaler

Lycksele tingsrätt flyttade in i sina nuvarande lokaler den 1 oktober 2011. Detta efter att det tidigare tingshuset totalförstörts i en brand 2004.

Allmän information

Tingsrättens lokaler är uppdelad i en allmän del och en del avsedd endast för personal. I de allmänna utrymmena finns kameraövervakning, för din säkerhet.

Om du av någon anledning känner behov av att komma till förhandlingen, utan att behöva passera det offentliga väntrummet, ombeds du att i god tid före förhandlingen kontakta tingsrätten om detta. Du kommer då att hänvisas till en annan ingång och ledsagas av personal till ett rum där du kan sitta enskilt.

Vägbeskrivning

Tingshuset i Lycksele ligger på Bångvägen 14, centralt i Lycksele. I direkt anslutning, på andra sidan gatan, finns Lycksele resecentrum. Det gör det lätt för tillresande med buss och tåg att hitta till oss.

Parkering

Reser du med bil till tingsrätten? Parkeringsplatser finns på framsidan av tingshuset. Även parkeringsplatser på andra sidan häcken, mot medborgarhuset MB, kan användas.

Kontaktinformation med karta - Lycksele Tingsrätt

Tillgänglighet för funktionshindrade

Ramp för rullstolsburna finns till höger om trappan, vid entrén på framsidan. En porttelefon är placerad till höger om entrédörren.
Hiss finns rakt fram inne i entréhallen.

Kaffe/Vatten

Kaffeautomat finns på entréplan, i väntrummet utanför sal 2. På första våningen i väntrummet utanför sal 1, finns vattenautomat med kylt kolsyrat/neutralt vatten.

Förvaringsskåp

På entréplan finns tillgång till låsbara förvaringsskåp. För att låsa krävs en 10 krona. Har du inte själv tillgång till myntet, finns möjlighet att låna ett i receptionen.

Trådlöst nätverk

På tingsrätten finns tillgång till trådlöst nätverk för parter och journalister. Vänd dig till vår reception för inloggningsuppgifter.

Hur du ansluter till trådlöst nätverk för parter och journalister

 

Uppdaterad
2019-03-21