logotyp

Dom i det s.k. Huskvarnamålet

Mål: B 262-19
Som tidigare meddelats kommer dom i målet att meddelas den 5 april kl. 13.00. I samband med detta kommer Charlotta Riberdahl, Nils Karlberg och Cathérine Beckström Gustafsson, som är domare i målet, presentera domen och svara på frågor.

Följande gäller:

  • Kl. 13.00 kommer domen presenteras i Göta hovrätts lokaler vid Hovrättstorget (sal 2 i Domstolsbyggnaden).
  • Därefter finns möjlighet att ställa frågor om domen. Några enskilda intervjuer kommer inte att ges.
  • I samband med pressträffen kommer domen också att tillhandahållas.
  • Ta med presslegitimation.
  • Eftersom det endast finns ett begränsat antal platser tillgänglig under pressträffen ska önskemål om antal deltagande anmälas senast den 4 april 2019 kl. 14.00. Ange samtidigt om ni önskar att i förväg få ställa in viss utrustning samt tillgång till wifi. Anmälan görs via mejl till hgoavd3@dom.se.
  • Domen kan beställas via vårt beställningsformulär på Göta hovrätts hemsida.