Göta hovrätts logotyp
 

Pressträff när domen om Lilla hjärtat meddelas

Mål: B 2705-20
Hovrättens dom i brottmålet där en 40-årig kvinna har dömts i tingsrätten för bl.a. grovt vållande till annans död av sin treåriga dotter kommer att meddelas den 21 juni 2021 kl. 14.00. Samma dag kl. 14.10 kommer hovrätten hålla pressträff på plats men det finns även möjlighet att delta digitalt.

Samma dag som hovrätten meddelar sin dom i brottmålet om Lilla hjärtat kommer rättens ledamöter att delta i en pressträff. Ackrediterade journalister är välkomna att närvara digitalt, men det finns också ett begränsat antal platser om man vill närvara på plats i Göta hovrätts lokaler i Jönköping.

Pressträffen börjar kl. 14:10 och kommer pågå till som senast kl. 15:00. Rätten kommer inledningsvis gå igenom domen och därefter kommer tillfälle att ges för frågor. Individuella intervjuer kan, i mån av tid och efter förfrågan, ges på plats vid domstolen efter pressträffen. Förfrågningar om intervju mailas till Camilla Limrell, camilla.limrell@dom.se. OBS! Det kommer tyvärr inte att finnas möjlighet till enskilda intervjuer digitalt.

Antalet platser (digitalt och på plats) är begränsat. Journalister som önskar närvara måste anmäla detta genom att maila Camilla Limrell, camilla.limrell@dom.se senast kl. 11:00 den 21 juni 2021.

OBS! Ange om du vill vara med digitalt eller på plats och en mejladress. Därefter kommer hovrätten omgående mejla ut länkar till den digitala pressträffen/information om i vilken lokal pressträffen kommer att hållas.