Veckans förhandlingar

På grund av covid-19 har vi just nu öppet kl. 08:30-16:00. Tag gärna kontakt med oss via e-post i första hand. Besök bara domstolen om du måste, och aldrig om du har förkylningssymptom. Är du kallad till rättegång men är sjuk måste du ta kontakt med oss.

Tingsrätten har beslutat att minska antalet åhörarplatser i förhandlingssalarna. Det ska vara minst två tomma stolar mellan varje åhörare. Om tingsrätten på förhand har kännedom om att det kan komma fler besökande till en rättegång än det finns plats för kommer frågan om sidosal att övervägas. Tingsrätten kommer också att säkerställa att media har möjlighet att följa medialt uppmärksammade mål.

Preliminär förhandlingslista

Listan över förhandlingar är preliminär. Angivna tider kan komma att ändras och förhandlingar kan ställas in med kort varsel och andra mål kan tillkomma.

Du som tänker besöka tingsrätten och följa en huvudförhandling bör, samma dag som förhandlingen ska hållas, kontakta domstolen på telefon eller via e-post för att kontrollera att förhandlingen inte blivit inställd.

 

Uppdaterad
2019-03-21