Inför besöket

Våra lokaler finns på Själbodgatan 8, mittemot Sankt Petri kyrka i Malmö.

Entré och reception

När du kommer in i vår entré möts du av en säkerhetskontroll. Därefter går du över vår innegård för att komma till receptionen och våra förhandlingssalar. Receptionen och salarna 3 till 9 når du via huvudentrén som ligger i byggnad C. Sal 2 når du via entrén i byggnad B. Vår bemannade reception finns till höger innanför huvudentrén. Till vänster innanför huvudentrén finns en spiraltrappa som leder upp till förhandlingssalarna. Det finns även tillgång till hiss.

När du kommer upp till väntrummet utanför förhandlingssalarna möts du av någon av domstolens ordningsvakter. På salsplanet finns toaletter, sittplatser och låsbara skåp för förvaring av ytterkläder och eventuellt medtagna väskor. Vi vill inte att du tar med ytterkläder och väskor in i förhandlingssalen. Det finns tillgång till vattenautomat och kaffeautomat.

Informationstavlor

Till vänster om receptionen sitter en informationstavla som visar dagens förhandlingar. Det finns också informationstavlor utanför varje förhandlingssal. Eventuella förseningar presenteras på tavlorna med en ny starttid för förhandlingen. Om en förhandling ställs in framgår även detta.

Tillgänglighet

Våra lokaler är tillgänglighetsanpassade. Det finns möjlighet att använda hörselteknisk utrustning i alla våra salar.

Huvudentrén och ingång till receptionen finns i hus CHuvudentrén, receptionen och salarna 3-9 finns i byggnad C.
ReceptionReceptionen når du via huvudentrén som ligger i byggnad C.
Sal 2 finns i byggnad B.Sal 2 finns i byggnad B
VaktburenUtanför förhandlingssalarna möts du av någon av domstolens ordningsvakter.
Uppdaterad
2023-01-02